درباره ما

نیاز به کمک دارید؟

ما بهبود دهنده های متنوعی جهت افزایش کیفیت محصولات شما داریم 
تماس با ما
بهبود دهنده های انزیمی به عنوان یک محصول کمک فرایند بسیار ارزشمند شناخته می شوند که به نانواها و کارخانجات در جهت کاهش قابل ملاحظه ضایعات در خط تولید (حتی در شرایطی که دمای محیط کار و دمای خمیر در کنترل نباشد) و کاهش کاملا محسوس مرجوعی حاصل از بیاتی و کمک به حفظ تازگی نان تا زمان مصرف، افزایش حجم نان، بهبود رنگ پوسته نان، بهبود رنگ و بافت و حس تازگی و ایجاد کشسانی در مغز نان کمک میکنند و همچنین در خمیرهای یخ زده کیفیت محصول را تا زمان مصرف حفظ میکنند و در خمیر مایه های سرخ کردنی مانند پیراشکی و دونات تخمیری بهترین کیفیت محصول با کمترین جذب روغن را ایجاد می‌کنند.
تنوع محصولات
​​​​​​​
استفاده از مواد اولیه مرغوب

بسته بندی جذاب

کیفیت بالا

رضایت مشتری

چرا پرگاس؟

اغلب مشتریان جدید ما از طریق مشتریان قدیمی و به جهت رضایت کامل آنها به پرگاس معرفی شده اند، تداوم رضایت مشتریان یکی از مهم ترین سرمایه های پرگاس است.
رضایت مشتری
مهم ترین اصلی که در تولید محصول به آن معتقدیم حفظ کیفیت مطلوب و ثابت است. سطح کیفیت محصولات ما را وفاداری مشتریانمان ثابت می کند
کیفیت بالا
بسته بندی جذاب
مشخصاتی همچون رنگ های جذاب، بسته بندی مدرن و متریال منطبق با گرید غذایی از ویژگی های پکیجینگ محصولات پرگاس است
استفاده از مواد اولیه مرغوب
محصولات ما با با کیفیت ترین مواد اولیه که تمامی استاندارد های جهانی را دارد، تولید و به بازار عرضه می شود
تنوع محصولات
محصولات ما برای بهبود کیفیت انواع محصولات آرد، نان، شیرینی، شکلات، بیسکوییت، ماکارونی و ... استفاده میشود

مهم ترین اثرات بهبود دهنده ها عبارتند از:

1- کمک به فرایند خمیر مانند فراورده های آنزیمی همچون آرد تهیه شده از مالت و یا آمیلاز تهیه شده از منابع قارچی
2- کمک به تولید گاز، مانند غذای مخمر
3- کمک به حفظ و نگهداری گاز، مانند ترکیبات اکسید کننده و از جمله ویتامین C
​​​​​​​4- کمک به بهبود رنگ مغز نان، مانند آرد سویا
محصولات

تولید انواع بهبود دهنده آرد

بهبود دهنده و اصلاح کننده انواع درصد های مختلف آرد خبازی، قنادی، فانتزی با استفاده از آنزیم های صد در صد خالص فاقد مواد شیمیایی​​​​​​​
طعم و رنگ نان تازه با بهبود دهنده انواع نان تست ، کروسان، باگت انواع نان های سنی و پیتا  با ماندگاری بالا  ​​​​​​​

تولید انواع بهبود دهنده نان

طعم و رنگ نان تازه با بهبود دهنده انواع نان تست ، کروسان، باگت انواع نان های سنی و پیتا  با ماندگاری بالا  ​​​​​​​

تولید انواع پودر کیک

راه اندازی خط تولید

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.