بیکینگ پودر PS900

 

PS900 

بیکینگ پودر

میزان مصرف: 2% وزن خمیر کیک

بکینگ پودر یک عامل ورآورنده شیمیایی رایج است که برای پف کردن، سبک شدن و کرکی شدن بافت، در بسیاری از کیک‌ها و شیرینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. بکینگ پودر شامل یک پودر قلیایی، یک نمک اسیدی و یک نوع نشاسته خنثی است. اجزاء اسیدی و قلیایی ترکیب می‌شوند تا به بکینگ پودر، خاصیت ور آوردن خمیر بدهند. در حالی که نشاسته (معمولا نشاسته ذرت یا سیب‌زمینی) به جذب رطوبت و افزایش توان پودر در طول مدت زمانی که ذخیره شده است، کمک می‌کند.
در اغلب موارد این پودر برای پف کردن کلوچه، پن‌کیک و یا دیگر محصولاتی که از خمیرهای شل ساخته می‌شوند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
خمیرها به اندازه کافی قابلیت نگهداری گاز در خود را برای مدت زمان طولانی ندارند. بنابراین باید به سرعت با عوامل تخمیرکننده مانند جوش شیرین یا بکینگ پودر واکنش دهند.
 به همین منظور است که در هنگام آماده سازی خمیر کیک، ترکیب مواد خشک بیکینگ پودر یا جوش شیرین در آخرین مرحله  افزوده می شود تا بلافاصله بعد از آن، خمیر در فر قرار گیرد و فرآیند پخت انجام گیرد.