انواع بهبوددهندههای پرگاس:
PS500
چند منظوره فانتزی
میزان مصرف:4% تا 8% وزن آرد
این محصول منجر به بهبود روند پخت انواع نان با شکل و بافت عالی و حفظ تازگی می شود. همچنین کاهش چشمگیر میزان ضایعات ناشی از نوسانات گرمخانه و پخت به لحاظ وجود آنتی شوک خمیر از دیگر مزیت آن است
PS501
تگرال باگت
میزان مصرف: مخلوط اماده مصرف
با استفاده از این مخلوط آماده که حاوی بهبود دهنده است، بهبود روند پخت انواع نان با شکل و بافت عالی و حفظ تازگی بیشتر را تجربه خواهید کرد. تولید انواع نان باگت، بربری فانتزی، شیرمال، و غیره با این مخلوط اماده در کافه نانها و منازل به سادگی قابل انجام است
PS600
ایزی تست
میزان مصرف:10% وزن آرد
این بهبود دهنده علاوه بر ایجاد طعم، شکل و بافت نان تست اروپایی با حفظ تازگی طولانی تر و به دلیل دارا بودن آنتی شوک خمیر، تمامی تنش های ایجاد شده در گرمخانه و پخت را کنترل نموده و میزان ضایعات را به حداقل ممکن می رساند
PS601
تگرال تست
میزان مصرف: مخلوط اماده مصرف
این مخلوط آماده به شما کمک میکند که در کافه نان یا منزل بتوانید به سادگی علاوه بر ایجاد طعم، شکل و بافت نان تست اروپایی با حفظ تازگی طولانی تر و به دلیل دارا بودن آنتی شوک خمیر، تمامی تنش های ایجاد شده را کنترل نموده و بدون داشتن تخصص لازم، نان تست را پخت خواهید کرد