انواع بهبوددهندههای پرگاس:
PS100
نانهای سنتی
میزان مصرف:2% وزن آرد
آنزیم های به کار رفته در این بهبود دهنده تمامی مشکلات مربوط به نانوایی ها اعم از بی ثباتی و نوسان کیفیت آرد از ضعیف تا قوی را پوشش داده و به کمک نانوایان کشور آمده تا محصولی با کیفیت یکنواخت و مطلوب را با افزایش تازگی و نرمی در تمام مدت زمان مصرف به مشتریان خود عرضه نمایند
PS200
ایزی پیتزا
میزان مصرف:10% وزن آرد
این بهبود دهنده حاوی آنزیم ها و امولسیفایرهای خاص محصولات منجمد جهت مصرف در تولیدات انبوه صنعتی است که با استفاده از این بهبود دهنده محصول خود را با اطمینان خاطر از کیفیت ممتاز، به دست مصرف خواهید رساند
PS201
تگرال پیتزا
میزان مصرف: مخلوط آماده مصرف
این مخلوط آماده حاوی آنزیم ها و امولسیفایرهای خاص محصولات رستورانی، جهت مصرف در رستورانها و فست فودها و آشپزی خانگی است و با استفاده از این بهبود دهنده محصول خود را با اطمینان خاطر از کیفیت ممتاز، به دست مصرف کننده خواهید رساند