انواع بهبوددهندههای پرگاس:
PS300
ایزی روگن و جو
میزان مصرف:30% وزن آرد
با استفاده از این بهبود دهنده که حاوی آرد چاودار، آرد جو، سبوس نرم و پودر عصاره مالت گندم و جو است، نانی تیره و خوش عطر و طعم با تمام خواص طبیعی نان کامل را تجربه خواهید کرد. با وجود انتی شوک خمیر در این مخلوط، در تمامی فرایند تولید انبوه و کمترین ضایعات ممکن را تجربه خواهید کرد
PS301
تگرال روگن و جو
میزان مصرف: مخلوط آماده مصرف
با استفاده از این مخلوط آماده در کافه نان و منزل میتوانید نانی کامل و تیره که حاوی آرد چاودار، جو، گندم و سبوس نرم و پودر عصاره مالت گندم و جو است را پخت کنید و وجود آنتی شوک خمیر در این مخلوط به شما کمک خواهد کرد که بدون داشتن تخصص لازم نانهایی با طعم عالی و یکدست داشته باشید. با استفاده از این مخلوط آماده نانی سلامت و غنی از فیبر و مواد معدنی و ویتامین خواهید داشت
PS400
ایزی دونات و پیراشکی
میزان مصرف:10% وزن آرد
با استفاده از این بهبود دهنده طعم، شکل و بافت واقعی دونات و پیراشکی را با جذب روغن کم و پوسته مقاوم تجربه خواهید کرد. فرمول این محصول برای تولید صنعتی طراحی شده و با وجود (انتی شوک خمیر) ضایعات کنترل شده و در حدصفر خواهید داشت
PS401
تگرال دونات و پیراشکی
میزان مصرف: مخلوط آماده مصرف
با استفاده از این مخلوط آماده طعم، شکل و بافت واقعی پیراشکی را با جذب روغن کم و پوسته مقاوم تجربه خواهید کرد. فرمول این محصول برای تولید کارگاهی، کافه دونات و خانگی طراحی شده و با وجود (انتی شوک خمیر) ضایعات کنترل شده و در حد صفر خواهید داشت